Rygestop

Er det NU det skal ske?

STOP

 

Så er både René og Lars klar.
Vi har to forskellige modeller af et rygestop.

 

  1. Et Rygestop vha. hypnose – (Indeholder 1 times kognitiv terapi + 1 times Hypnoterapi)
  2. Et Rygestop vha. hypnose / Laser Akupunktur

 

Kombinationen af Kognitiv Terapi + Hypnoterapi + Laser Akupunktur er fantastisk.

Det giver dig den KÆMPE fordel af Akupunkturens virkning på rygetrangen imens kroppen renses ud for tobakkens giftstoffer – imens den kognitive terapi fjerner vores “misforståelser” for hvordan vi bl.a. har vores “selftalk” (Snak med os selv), hypnosen fjerner vaner og underbevidste handlinger og rutiner.

Og NU til det STORE spørgsmålet ; VIRKER DET SÅ?

Ja det virker – Men vi er ALLE forskellige – har forskellige tilgange til vores laster og hvordan vi slipper dem!
Så det der virker for en – Skal bearbejdes anderledes for en anden. Derfor virker CDR og “gruppe” sessions sjældent særligt godt.

 

 

Tilbagemelding fra en Rygestop klient;

Hej Rene

Jeg har det stadig fantastisk supert og skal nogen gange huske mig selv på, at jeg jo faktisk har røget engang.. smil. Så den del går bare rigtig godt. Jeg har overhovedet ikke lyst til at ryge. Kommer trangen, så vurder jeg lige, hvorfor jeg fik den, hvilken situation jeg er i og om det var en gammel vane, ja og så er trangen jo egentlig væk, inden jeg er færdig med at tænke. Så kan det være nemmere at holde op med at ryge… griner.. det er da ikke til at forstå når jeg har røget i så mange år. Ja jeg undre mig stadig, hvad er der dog sket. Smil……
….. jeg flyver stadig højt og synes det er stærkt gået, kan faktisk blive helt opstemt når jeg fortæller andre, om hvordan det hele foregik med hypnosen. 

Og ja selvfølgelig til det med udtalelsen, det må du godt, kan jo kun stærkt anbefale metoden og gør det også. 

Med venlig hilsen
Lone